denní menu

NAROZENINOVÁ OBĚDOVÁ NABÍDKA pro týden:
18. - 22. února  2019

CELOTÝDENNÍ NABÍDKA:
Smažený telecí řízek 140g podávaný s pažitkovým bramborem      145
Hovězí svíčková pečeně podle M.D. Rettigové 140g s kynutým knedlíkem    135

Dezert týdne:        Domácí hruškový závin se zakysanou smetanou 87
Chuťovka týdne:  Rozpečená dýňová bulka plněná rostbífem, čedarem a pikantní salsou 117
Polévka týdne:      Kuřecí polévka se sýrovými knedlíčky 45

Pondělí

Domácí masový vývar s celestinskými nudlemi provoněný sekanou petrželkou 35
1) Uzená kýta z grilu s hrachovou kaší, vídeňskou cibulkou, okurkou a pečeným chlebem 107
2) Guláš z hovězí kližky s čerstvým křenem a kynutým knedlíkem 120
3) Farmářský salát (ledový salát s rajčaty, kukuřicí, pečenými bramborami ve
slupce, majonézovým dresinkem, sázeným vejcem) s rozpečenou bylinkovou bagetkou 125

Úterý

Krém z pečeného česneku s kořenovou zeleninou a krutony 35
1) Pomalu tažený hovězí krk z býka s koprovou omáčkou a kynutým knedlíkem 117
2) Nudličky z vepřové panenky s bílým vínem, žampiony, hořčicí, smetanou a
opečený brambor 130
3) Steak z kuřecího stehna pečený v zázvorovo-medovo-hořčičné marinádě,
pikantní jablečné chutney a vaječné špecle 120

Středa

Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi 35
1) Konfitovaný vepřový bůček s dušeným sudovým zelím a špekovým knedlíkem 107
2) Filet aljašské tresky smažený v trojobalu podávaný s máslovou bramborovou kaší,
citronem a višňovým kompotem 120
4) Grilovaný kozí sýr s bylinkovou krustou na listovém salátu, vinaigrette z nakládaných rozinek 130
 

Čtvrtek

Kapustová polévka s uzenou krkovičkou 35
1) Vepřový steak s volským okem, slaninou, omáčkou z černého piva ,restované brambory s
cibulí a pažitkou 117
2) Směs salátů s pečenou dýní, cherry rajčaty, grilovaným camembertem a
slunečnicovými semínky 120
3) Králičí stehno na smetaně, podávané s houskovým knedlíkem 130

Pátek

Drštková polévka z česnekovou topinkou 35
1) Vepřový špalíček podávaný na marmeládě s červené cibule , bramborový knedlík 107
2) Vyzrálé hovězí z grilu (hovězí ořech) s pečenými bramborami a bylinkovou majonézou 135
3) Penne s kuřecími kousky, smetanou, brokolicí, pečeným česnekem cibulkou a
parmazánem 125

Rezervace

Rezervace na čísle: +420 735 123 648.
Sledujte nás na Facebooku & Instagramu: @lekarnaplzen
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy. Ceny jsou uvedeny v Kč.